Perniön mökki

Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus varata Perniön Pyhäjoen tilalla sijaitsevaa Vauvilan mökkiä.Vauvilan mökki sijaitsee Varsinais-Suomessa, (Salon) Perniön Pyhäjoen tilalla. Matkaa Helsingistä 130 km. Julkisilla pääsee 7 km päähän Perniön kirkonkylälle, mistä voi ottaa vaikka taksin. Lähimmät kaupat, kirjasto, apteekki, huoltoasema jne löytyvät myös kirkonkylältä. Omalla autolla tuleville löytyy runsaasti parkkitilaa. 
Hipsterikylä Mathildedal sijaitsee vain 20 km päässä.

Vauvila on rakennettu v. 2009.  Mökissä on sänkypaikat 6:lle ja varavuode yhdelle henkilölle. Omat lakanat (pussi- ja aluslakanat sekä tyynyliinat) ja pyyhkeet mukaan. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone ja sauna pesutiloineen. Lisäksi on kaksi parvea, joissa molemmissa kaksi sänkyä.

Mökki on hyvin varusteltu, sähköt, juokseva vesi, saunan yhteydessä suihkutila. Mökistä löytyy sekä astian- että pyykinpesukone, mikro, liesi ja aika hyvin astioita. Mökissä on takka ja saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilavalla terassilla on kaasugrilli.

HUOM! Jokainen huolehtii itse mökin siisteydestä ja huomio sen, että seuraavankin tulijan on mukava tulla siistiin mökkiin.

Vauvilan mökki sijaitsee hurmaavan ja puhtaan tekolammen rannalla, johon on hyvä pulahtaa suoraan mökin omalta laiturilta.
Lammen rannalla lisäksi vielä erillinen rantasauna (36 m²), joka on yhteiskäytössä omistajan kanssa, saunalla on sähköistys, kylmä ja lämmin vesi, suihku ja puulämmitteinen kiuas.

Mökkiä varataan pääsääntöisesti viikoksi kerrallaan (ma-su).

Mökin viikkohinta JHL871 jäsenille kesällä 2022
165€ / viiikko  ma-su

Perniön mökillä vielä vapaita viikkoja kesällä 2022. 
Vapaana on vielä seuraavat ajankohdat:
15.-17.8. ja 5. - 28.9. 

 

Mökin varaukset sähköpostilla riikka.e.aalto@gmail.com

Mökille ei ole sallittua ottaa lemmikkejä mukaan. Tupakointi kielletty mökissä ja saunoilla.

Lisää kuvia Vauvilan  omilta nettisivuolta 

Sivuilla olevat hinnat ja varaus ajat ovat yleisiä, ei yhdistyksemme kautta varattaviat hinnat ja ajat.

Mökkiä ei ole vakuutettu yhdistyksen toimesta, joten jokainen käyttäjä vastaa itse mahdollisten vahinkojen korvauksista.