Vapaa-aika

MARTTA-TALO HELSINGIN KIVINOKASSA ON JÄSENTEN VUOKRATTAVISSA

JHL871 jäsenillä on tilaisuus saada 1800-luvun huvila, Martta-talo viikoksi käyttöönsä huokeaan jäsenhintaan. Varausmaksu on 70 €/viikko.

Martta-talo on jäsentemme (yhdistykset JHL871 ja JHL872) käytössä 1.5.-4.10.2020 välisenä aikana.

Martta-talo sijaitsee Helsingin Kivinokassa kuvan kauniissa Kulosaaren kartanon alueella, metsän siimeksessä. Osoite: Kipparlahden silmukka 5, 00810 Helsinki

Varauksia saa tehdä 9.3.2020 alkaen. Varaus tehdään sähköisesti riikka.e.aalto@gmail.com

Saat vahvistusviestin mukana toiminta- ja maksuohjeet. Sovimme yhdessä avainten luovutukset yms. (Huomioithan, että myös muut JHL:n yhdistyksien jäsenet voivat tehdä varauksia 27.4. alkaen.)
Varaus alkaa maanantaina klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina klo 20.00
Varausmaksu tulee olla suoritettua 2 viikkoa ennen varausta tai sopimuksen mukaan.

- Martta-talossa on petipaikat kuudelle valmiina.
- Kaksi yhden hengen sänkyä ja kaksi kahden hengen vuodesohvaa.
- Patjat, peitot ja tyynyt kuudelle löytyvät talon puolesta omat lakanat mukaan.
- Lattiapinta-alaa runsaasti.
- Martta-talosta löytyy keittiö, jossa jääkaappi, mikro, sähköhella uuneineen, kahvin- ja vedenkeitin, astioita vähintään kuudelle hengelle.
- Sisävessa, ei suihkua.
- Terassilla on mahdollista käyttää myös talon kaasugrilliä.

Martta-talolla on säännöt, joita jokaisen varaajan tulee noudattaa ja varaaja on vastuussa myös vieraidensa käytöksestä. Jokainen huolehtii itse talon loppusiivouksesta ja huomioi sen, että seuraavankin tulijan on mukava tulla siistiin taloon. Mahdollisesta siivottomuudesta tulee siivouslasku käyttäjälle (min 150 euroa).
JHL:n jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vuokrata Kulosaaren kartanon saunoja jäsenhintaan (esim. 1 sauna 2 h/60 €)

Lisätietoja: Riikka Aalto riikka.e.aalto@gmail.com 050 432 8885

Marttatalo

YHDISTYKSEN KEVÄTMATKA RIIKAAN 21.-24.5.2020

Laivamme Star lähtee
torstaina 21.5. klo 7.30
(länsiterminaali 2. Tyynenmerenkatu 14, 00180 Helsinki).
Laivalla meille on varattu aamupala.
Paluu Megastarilla 24.5. klo 19.30.
Paikalla tulisi olla viimeistään klo 19.00
Suomessa olemme takaisin klo 21.30.

Matkatavaroille on varattuna kaksi hyttiä.
Tallinnasta meillä on yhteinen yksityinen bussikuljetus Riikaan. Pysähdymme matkan varrella muutaman kerran.Matka Riikaan kestää reilu 3 tuntia riippuen pysähdysten määrästä.

Hotellina meillä on Radisson Blu Elizabet,
Elizabetes Street 73, Riika, LV1050, Latvia.

Hotelliin sisältyy mm: Wi-fi, kuntosali, tallelokero.

Lisätietoa hotellista: www.radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-blu-riga-elizabete

Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ravintolassa.
Hinta JHL-jäsenelle
2-hengen huoneessa 230e.
Ei jäsenelle 280e
Yhden hengen huone jäsenelle 350e

Matka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset heidi.hirvonen@hel.fi
Varausmaksu 150e 14.3. mennessä ja loput 14.4. mennessä.
Varausmaksu suoritetaan yhdistyksen tilille: FI61 5790 2620 1483 78

Kaunissaaren mökki yläkerran oleskelutila
Kaunissaaren mökki

KAUNISSAAREN MÖKKI

Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus varata Sipoon Kaunissaaren mökkiä ensi kesäksi.
Mökin varauksia aletaan ottaa jo 2.3.2020

Varausmaksu su-to(ke) 20 € /to-su 30 €
Mökkiä n:o 6 varataan
Ajalla 18.5-14.6.2020, varaukset tehdään su-ke ja ke-su
(yhteyslaiva ei liikennöi ma, ti ja to)
Ajalla 14.6-2.8.2020 varaukset tehdään su-to ja to-su
(yhteislaiva ei liikennöi maanantaisin)
Ajalla 2.8-13.9.2020, varaukset tehdään su-ke ja ke-su
( yhteyslaiva ei kulje ma, ti, to)

Kaunissaareen pääsee saaristoveneellä Vuosaaresta, matkaa saareen on n. 22km ja se kestää n. tunnin. Kaunissaaresta löytyy maksullinen vierasvenelaituri omalla veneellä tulijoita varten.
Kesän 2020 lautta-aikatauluja ei ole vielä tiedossa.

Eikä myöskään kauppalaivan aikatauluista kesälle ole vielä tietoa. Näistä tiedotetaan myöhemmin ja viimeistään varausta tehdessäsi.

Mökki on mukava perinteinen mummonmökin tyylinen mutta varustuksiltaan alkeellinen;
koko saarella ei ole sähköä, mökillä ei ole juoksevaa vettä. Vettä voi hakea läheisestä vesipostista. MÖkillä on kaasuliesi ja –jääkaappi, lämmitys alakerrassa takalla, puucee, peseytyminen yleisö- ja varaussaunat. Mökissä on vuodepaikat kuudelle hengelle. Omat lakanat mukaan.

Jokainen huolehtii itse mökin siisteydestä ja huomio sen, että seuraavankin tulijan on mukava tulla siistiin mökkiin.

Saari on ihana; lintuja, perhosia ja kalarantoja,lisäksi saarella on useita keittokatoksia
Kaunissaari on 2 km pitkä ja 800m leveä, pinta-alaa on 100 hehtaaria.
Kaunissaaren luonto on monipuolinen metsineen ja kallioineen.

Saunan varaus hoituu infopisteestä.

Mökkiä kunnostetaan talkoovoimin, jos sinulla on tekemisen puutetta niin pihatöitä ja polttopuiden hakkuuta voit tehdä omaksi sekä muiden iloksi.

Mökin varaukset sähköpostilla merja.liimatainen@hel.fi
Tarvittaessa lisätietoja p. 0931071622

Lemmikkieläimet sallittu.

Mökkiä ei ole vakuutettu yhdistyksen toimesta, joten jokainen käyttäjä vastaa itse mahdollisten vahinkojen korvauksista.

KAUNISSAAREN MÖKKI

Talkoot Kaunissaaren mökillä 19.5.2018

JÄSENETUNA TUKEA MESSUILLE JA FESTAREILLE

JHL 871 yhdistyksen jäsen voi saada:
- messutukea 10€/lippu/jäsen maksimissaan kolme kertaa vuodessa.
- tukea pääkaupunkiseudulla tapahtuviin urheilu-, kulttuuri- ja teatteritapahtumiin sekä
festivaaleihin 35€/jäsen/vuosi. Yhdistys tukee siis osallistumista paikallisiin tapahtumiin.

Tuki maksetaan jälkikäteen:
1. Säästä kuitit
2. Avaa ja täytä alla olevasta linkistä kuittipohja.
3. Toimita kuittipohja -lomake ja kuitit taloudenhoitajalle, joka maksaa tuen henkilön tilille.