Vapaa-aika

Kesäkuvakilpailu yhdistyksen jäsenille

Ota kesäinen valokuva ja lähetä se 15.8.2021 mennessä riikka.valkonen(at)gmail.com
Laita viestin
- nimesi
- liitteksi kuva
- otsikoksi Kesäkuva

Voit lähettää kilpailuun korkeintaan kaksi kuvaa.
Aihe on vapaa, mutta kesän tulisi jollain tavalla ilmentyä kuvista.

Voittajakuvat valitsee yhdistyksen hallitus. Kuusi parasta kuvaa palkitaan 50 euron lahjakorteilla.

KESÄINEN JÄSENETU KAAKKOIS-SUOMESSA

Nyt sinulla on JHL:n jäsenenä mahdollisuus viettää monipuolista kesäpäivää lasten kanssa Lappeenrantaan Rauhan alueella lauantaina 14.8.2021 klo 10.00 – 19.00.

Päivän aikana on mahdollisuus kulkea ja harrastaa omaan tahtiin ilman tiukkoja aikatauluja.
Aktiviteetit toteutuvat voimassa olevien rajoitusten puitteissa.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta

Yhdistys tukee  jäseniien ja jäsenten lasten osallistumista tähän tapahtumaan a´10 euroa.

Täytä tällä sivulla oleva kuitiipohja ja lähetä se sekä kuva kuitista
yhdistyksen rahastonhoitajalle.
hei.elinalle(at)gmail.com

Perniön mökki
Perniön mökki. Vauvila

Perniön mökki

Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus varata Perniön Pyhäjoen tilalla sijaitsevaa Vauvilan mökkiä.

Vauvilan mökillä vielä vapaita aikoja 2021

4.-17.10.
25.-28.10.

Mökin varaukset  ja tiedustelut sähköpostilla riikka.e.aalto(at)gmail.com

Mökkiä varataan pääsääntöisesti viikoksi kerrallaan (ma-su), jäsenhinta 150€/viikko.
Varauksia otetaan vastaan lokakuun 2021 loppuun asti.

Vauvilan mökki sijaitsee Varsinais-Suomessa, (Salon) Perniön Pyhäjoen tilalla.
Matkaa Helsingistä 130 km. Julkisilla pääsee 7 km päähän Perniön kirkonkylälle, mistä voi ottaa vaikka taksin. Lähimmät kaupat, kirjasto, apteekki, huoltoasema jne löytyvät myös kirkonkylältä. Omalla autolla tuleville löytyy runsaasti parkkitilaa.

Vauvila on rakennettu v. 2009.  Mökissä on sänkypaikat 6:lle ja varavuode yhdelle henkilölle. Omat lakanat (pussi- ja aluslakanat sekä tyynyliinat) ja pyyhkeet mukaan. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone ja sauna pesutiloineen. Lisäksi on kaksi parvea, joissa molemmissa kaksi sänkyä.

Mökki on hyvin varusteltu, sähköt, juokseva vesi, saunan yhteydessä suihkutila. Mökistä löytyy sekä astian- että pyykinpesukone, mikro, liesi ja aika hyvin astioita. Mökissä on takka ja saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilavalla terassilla on kaasugrilli.

HUOM! Jokainen huolehtii itse mökin siisteydestä ja huomio sen, että seuraavankin tulijan on mukava tulla siistiin mökkiin.

Vauvilan mökki sijaitsee hurmaavan ja puhtaan tekolammen rannalla, johon on hyvä pulahtaa suoraan mökin omalta laiturilta.

Lammen rannalla lisäksi vielä erillinen rantasauna (36 m²), joka on yhteiskäytössä omistajan kanssa, saunalla on sähköistys, kylmä ja lämmin vesi , suihku ja puulämmitteinen kiuas.

Mökille ei ole sallittua ottaa lemmikkejä mukaan. Tupakointi kielletty mökissä ja saunoilla.

Mökkiä ei ole vakuutettu yhdistyksen toimesta, joten jokainen käyttäjä vastaa itse mahdollisten vahinkojen korvauksista.

Lisää kuvia löydät täältä, (HUOM oikeat hinnat ja varaustiedot siis vain yhdistyksen kautta)

Kaunissaaren mökki yläkerran oleskelutila
Kaunissaaren mökki

KAUNISSAAREN MÖKKI

Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus varata Sipoon Kaunissaaren mökkiä kesäksi 2021

Mökillä vielä vapaita aikoja kesälle 2021
to-su 5.-8.8.
su–to  8.- 12.8.
to-su 12.-15.8.
to-su 19.-22.8.
su-to 5.-9.9.

Mökin varaukset sähköpostilla merja.liimatainen(at)hel.fi

SU-TO ( varausmaksu 20 €) ja
TO-SU (varausmaksu 30 €)

Tänä kesänä lautta kulkee kaikkina viikonpäivinä saareen.

Kaunissaareen pääsee saaristoveneellä Vuosaaresta, matkaa saareen on n. 22km ja se kestää n. tunnin. Kaunissaaresta löytyy maksullinen vierasvenelaituri omalla veneellä tulijoita varten.

Kauppalaivan aikatauluista kesälle ole vielä tietoa. Näistä tiedotetaan myöhemmin ja viimeistään varausta tehdessäsi.

Mökki on mukava perinteinen mummonmökin tyylinen mutta varustuksiltaan alkeellinen;
koko saarella ei ole sähköä, mökillä ei ole juoksevaa vettä. Vettä voi hakea läheisestä vesipostista. MÖkillä on kaasuliesi ja –jääkaappi, lämmitys alakerrassa takalla, puucee, peseytyminen yleisö- ja varaussaunat. Mökissä on vuodepaikat kuudelle hengelle. Omat lakanat mukaan.

Saari on ihana; lintuja, perhosia ja kalarantoja,lisäksi saarella on useita keittokatoksia
Kaunissaari on 2 km pitkä ja 800m leveä, pinta-alaa on 100 hehtaaria.
Kaunissaaren luonto on monipuolinen metsineen ja kallioineen.

Saunan varaus hoituu infopisteestä.

Mökkiä kunnostetaan talkoovoimin, jos sinulla on tekemisen puutetta niin pihatöitä ja polttopuiden hakkuuta voit tehdä omaksi sekä muiden iloksi.

Lemmikkieläimet sallittu.

KAUNISSAAREN MÖKKI

Talkoot Kaunissaaren mökillä 19.5.2018

JÄSENETUNA TUKEA MESSUILLE JA FESTAREILLE

JHL 871 yhdistyksen jäsen voi saada:
- messutukea 10€/lippu/jäsen maksimissaan kolme kertaa vuodessa.
- tukea pääkaupunkiseudulla tapahtuviin urheilu-, kulttuuri- ja teatteritapahtumiin sekä
festivaaleihin 35€/jäsen/vuosi. Yhdistys tukee siis osallistumista paikallisiin tapahtumiin.

Tuki maksetaan jälkikäteen:
1. Säästä kuitit
2. Avaa ja täytä alla olevasta linkistä kuittipohja.
3. Toimita kuittipohja -lomake ja kuitit taloudenhoitajalle, joka maksaa tuen henkilön tilille.