#Eräpäivä-mielenilmaus ke 24.8. klo 16-17 Senaatintorilla – Tervetuloa!

19.8.2022

Helsingin kaupungin palkkasotkut ja muut Sarastiaan liittyvät ongelmat kuten esimerkiksi lomapäivien puuttuminen ja palkkalaskelman sekavuus tulee ratkaista heti. 

Osoita tukesi ja tule mukaan!


Ammattiliitot JHL ja OAJ kutsuvat kaikki mukaan Eräpäivä-mielenilmaukseen.
Kutsumme jäsentemme lisäksi lämpimästi mukaan jokaisen, joka haluaa osoittaa tukensa Helsingin kaupungin työntekijöille. Välitäthän kutsua eteenpäin! JHL ja OAJ järjestävät yhdessä #Eräpäivä-mielenilmauksen ke 24.8. klo 16-17 Senaatintorilla. Kaupunginvaltuuston kokous alkaa Kaupungintalolla klo 18 ja sitä ennen valtuustoryhmät kokoontuvat klo 17 alkaen, tästä siis johtuu mielenilmauksen ajoitus. 
Tässä linkki JHL:n sivuille uutiseen mielenilmauksesta:
https://www.jhl.fi/2022/08/12/helsingin-palkkasotku-ratkaistava-heti-tule-mukaan-erapaiva-mielenosoitukseen-keskiviikkona-24-8/

JHL 871 on mukana omin kyltein - yhdistyksen.  Mitä enemmän meitä on paikalla, niin sitä varmemmin saamme vaatimuksemme läpi kaupunginvaltuutetuille.

Yhdistyksen puheenjohtajan löytää jo klo 15.30 alkaen JHL Helsinki -ilmapallojen luota.


Ohjelmassa puheita ja musiikkia - Iiina Mikkola juontaa!


Tapahtuman juontaa toimittaja ja kirjailija Ina Mikkola.
Luvassa on mm. OAJ:n ja JHL:n puheenjohtajien puheenvuorot. Musiikkia tapahtumaan tuo trubaduuri Mikko Jokinen.

Ei ole oikein, että jokainen Helsingin kaupungin työntekijä joutuu jokaisena palkkapäivänään jännittämään, tuleeko palkka tilille ja onko summa oikea.
Liian moni Helsingin kaupungin työntekijä on joutunut kärsimään palkanmaksussa tapahtuneista virheistä, ja ongelmat ovat kestäneet aivan liian pitkään.
Kaupungin päättäjien ja järjestelmätoimittaja Sarastian täytyy korjata ongelmat välittömästi – eräpäivä on tänään.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Torilla tavataan!